enterofytol-icones-logo-tilman

WIE ZIJN WE?

Al meer dan 60 jaar werkt het laboratorium Tilman natuurlijke oplossingen uit met een zekere verantwoordelijkheid en met een efficiëntegezondheidszorg voor iedere dag. Gelegen in Baillonville bij Marche-en-Famenne is het laboratorium Tilman ook één van de modernste en best uitgeruste van Europa.

enterofytol-icone-EY2013

ONDERNEMING VAN HET JAAR 2013

Deze prijs bekroont ondernemingen die een groei en schitterende resultaten kunnen voorleggen en die zich onderscheiden in ondernemerschap, strategie, zin voor innovatie, openheid naar de wereld toe en volharding.

“Het verschil tussen Tilman en de meeste ondernemingen komt vooral door de betrokkenheid, de verantwoordelijkheid en de onafhankelijkheid van de 125 medewerkers die aan mijn zijde staan. Deze permanente motivatie is gebouwd op een totaal vertrouwen. Het vertrouwen is één van de sleutelwaarden van ons bedrijf, naast het respect en de sociale verantwoordelijkheid. De cultuur en de ondernemingsgeest die eruit voortvloeien zijn heel sterk. Ze zijn bemerkt door onze voorschrijvers, apotheker en artsen en zelfs de patiënten via onze producten en de aandacht die we erop richten. Patiënten kunnen het ook voelen door onze producten en door de aandacht die we erop richten. Dat is wat van Tilman een buitengewone onderneming maakt.”

Jean-Noël Tilman, apotheker, afgevaardigd bestuurder

enterofytol-icone-croix-pharmacie

WAAR KOPEN?

De producten van Tilman zijn uitsluitend te verkrijgen in de apotheek, waar gezondheidsspecialisten u raad geven en bijstaan in de keuzes van de producten.