Exotische cake met garnalen en kokos

enterofytol-recettes_2016-12-cake-coco-crevettes

8 personen – Bereiding: 10 minuten – Baktijd: 45 minuten

Ingrediënten:

  • 100 g maïszetmeel
  • 50 g rijstmeel
  • 150 g gekookte en gepelde garnalen
  • 1 koffielepel geraspte gember
  • 3 eieren
  • 8 cl olijfolie
  • 12 cl kokosmelk
  • 150 g geraspte mozzarella
  • 1 zakje glutenvrije gist
  • Zout en peper

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Meng de eieren, de kokosmelk en de olie in een slakom.
  • Voeg de maïzena, het rijstmeel, de gist, de gember en dan de mozzarella toe. Meng alles.
  • Voeg de garnalen toe aan de bereiding en kruid met zout en peper.
  • Stort het deeg in een cakevorm met antikleeflaag.
  • Plaats gedurende 45 min. in de oven.

Smakelijk !