Exotische cake met garnalen en kokos
8 personen – Bereiding: 10 minuten – Baktijd: 45 minuten
Ingrediënten:
- 100 g maïszetmeel
- 50 g rijstmeel
- 150 g gekookte en gepelde garnalen
- 1 koffielepel geraspte gember
- 3 eieren
- 8 cl olijfolie
- 12 cl kokosmelk
- 150 g geraspte mozzarella
- 1 zakje glutenvrije gist
- Zout en peper
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Meng de eieren, de kokosmelk en de olie in een slakom.
- Voeg de maïzena, het rijstmeel, de gist, de gember en dan de mozzarella toe. Meng alles.
- Voeg de garnalen toe aan de bereiding en kruid met zout en peper.
- Stort het deeg in een cakevorm met antikleeflaag.
- Plaats gedurende 45 min. in de oven.
Smakelijk !